Snapback är populärt

Snapback har blivit mer populärt det senaste året ser man på olika forum. Jag har snappat domäner sedan ett antal år tillbaka och fått tag i en del godingar, men har inte varit så aktiv på senare tid då det mer sällan dyker upp några fina domäner. Jag har fortfarande koll på vad som släpps men är det något bra så blir konkurrensen sten hård.
För att förklara snapback så kan man säga kort att en snapback är något man gör på attraktiva domäner som inte är betalda av den tidigare ägaren och lägger då in en bevakning för att kanske lyckas få tag i domänen när de är möjliga att registrera igen.
Nu har det dykt upp en nytt företag på marknaden som snappar domäner genom att hålla auktion på dem först. Företaget heter Snapback AB och kommer vad jag har förstått vara helt specialiserade på att snappa domäner. Personligen är jag emot auktioner då dessa tenderar att bli alldeles för dyra. Jag ska hålla ett öga på dem och se va de går för, affärsidén är helt rätt och jag tror att de kommer att lyckas om inte IIS börja hålla auktioner själva på utgående domännamn.

–> Kolla in snapback.se här

This entry was posted in Domännamn and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.