Min första domän och hemsida

Hej alla glada!
Jag läste i en blogg häromdagen om vilken domän som var den första olika personer köpt och om de hade kvar den i sin ägo (För er som vill läsa den bloggen kan besöka Relevansanalys). Min första domän var grr.nu som jag köpte 1999, om ni vill se hur hemsidan såg ut då kan ni kolla in på archive.org. Grr.nu har jag fortfarande i min ägo men den pekar i dag endast mot grr.se som numera är huvuddomän till min stora webbplats som har runt 80 000 besök i månaden. Webbplatsen drevs från början i min enskilda firma “Grr svenska” som namnet blev för att jag skulle kunna köpa grr.se 2001. Numera sedan en tid tillbaka drivs webbplatsen i företaget Enixa AB som jag äger till 100%.

This entry was posted in Domännamn, Hemsidor and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.