Joke, roliga historier, skratt och roliga bilder

Jag håller på att snida på en ny version av min humorsida Joke.se, den befintliga som ligger uppe nu är en gammal php version som har massor av säkerhetsbrister. Den nya kommer att bygga på Asp.net 2. Mina övriga humorsidor på Asp.net finns i form av roliga historier och roliga bilder på grr.se och en variant av humorplattformen har jag på Humor 24.se som har blivit en riktigt välbesökt skämt sida. Sedan har jag en sida med Raggningsrepliker som även den bygger på asp.net. Övriga humorsidor som ligger i startgroparna att göra något kul med är Skratt.se och Skrattar.se. Ett skratt förlänger livet och humor sidorna är inga stora vinstmaskiner men det är riktigt kul att hålla på med.

This entry was posted in Hemsidor. Bookmark the permalink.

Comments are closed.