Nytt domännamn till min portfölj i natt

onsdag, 19. augusti 2009

I natt utökade jag min domänportfölj med Heminredning .org 
Jag har köpt in en del domännamn med hyfsade nyckelord bland .com .net .org .eu .info och .biz då de kostar en spottstyver jämfört med .se, även .nu domännamn kan vara svåra att komma över billigt. Det speciella med .com .net och .org domännamn är att det finns oftas bra med historik på dem. Tidigare i år köpte jag  hyrbilar .net och ett par till som har haft hyfsat bra med trafik.

Tags: .

2 Responses to “Nytt domännamn till min portfölj i natt”  1. JS Says:

    Förklara gärna varför historik mig gällande köpen. Inlänkar betyder minst 20 ggr mer enligt mig och att historik är otroligt överskattat. Förstår inte folk som pratar historik gällande domäner.. det är otroligt oldschool och överskattat.  2. Nicklas Says:

    Med historik på ett domännamn kommer det oftast inlänkar, de senaste reggade namnen jag snappat så har nära hälften använts som firmasidor tidigare och har fina inlänkar.