Mobillån AB och Tradedoubler

Jag fick ett mail från Tradedoubler igår där de meddelar att de halverar intjänade pengar från Mobillån AB, vilket jag tycker är riktigt sjukt när det förmodligen sitter massor av människor som har marknadsfört dem och förlorar massor av pengar nu när Tradedoubler går och halverar ersättningarna i efterhand. Själv har jag inte kört igång dem så jag förlorade inte en krona som tur väl är. Men hade jag gjort det så tycker jag att det är bättre att skicka in dem till Kronofogden så att det svider lite för svinen som försöker blåsa massa affiliates.

Läs mailet från Tradedoubler.

Bäste affiliate!

Som du säkert är medveten om har Mobillån AB släpat med sina betalningar sedan i maj 2009 och deras program är numera avstängt sedan 7 juli 2009.

Vi har träffat Mobillån och diskuterat betalningen och har av olika anledningar träffat en uppgörelse med Mobillån som innebär att de skall betala ett belopp som motsvarar ungefär 50% av det totala beloppet. Så snart vi fått betalt från Mobillån kommer en utbetalning att göras till dig med motsvarande 50%.

Sommarhälsningar från
TradeDoubler

Fler som skrivit om detta ämne:
– Dan
– WN

This entry was posted in Internetreklam and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.