Jobblogg med resor och butiken

Sitter just nu och tragglar bokföring och är lite uttråkad så jag tänkte skriva av mig lite.

Jag har uppdaterat lite resesajter med nytt material, Eilat, Parma, Dykning. Sedan har Resesajter fått en ny sida.
Lite nya domännamn är inhandlade bland dem finns Vietnam.nu, Kos.nu mfl. som ska fyllas med nya färska researtiklar.
Håller även på att uppdatera mitt CMS som ligger bakom resesidorna för att få dem lite flexiblare och förhoppningsvis snygga upp dem lite med.
Presenteriet rullar på bra och vi skickar ut mycket presenter och har börjat införsäljningen av alla hjärtans dag som är den 14 februari. Jag har även hunnit med att boka hotell till Formex som är nästa helg som vi ska besöka och köpa in nya fräscha prylar till butiken. Nu ska jag återgå till bokföringen.

This entry was posted in Hemsidor. Bookmark the permalink.

One Response to Jobblogg med resor och butiken