InternetWorlds webbhotells test

I åtta delar har nu InternetWorld presenterat sina tester av Sveriges största webbhotell.
årets test ser det ut som det har gjorts grundligare och för min del är det bra att företag som Binero som försöker vara i framkant och förbättra för kunden får kred för det. Företag som Fs-data och internet.se kan dra dit pepparn växer. Jag hade Fs-data en gång i tiden och hade rejäla problem att sluta få fakturor från dem när jag avslutade mitt konto där. Så jag varnar alla för det bluff stället. Läs igenom InternetWorlds tester som jag länkat här under. Under dagen så kommer de att publicera vinnaren av detta test, min gissning är att  Binero vinner.

Dessa går att läsa här:
Del 1 Telia Är sämst på att sälja
Del 2 Spray fixar inte wordpress
Del 3 Levonline snålar med utrymmet
Del 4 kalkonsupport hos Cliche
Del 5 Fs-data slarvar bort vår fil
Del 6 internet.se utnyttjar kundens okunskap
Del 7 klockren upptid för Spray och internet.se
Del 8 Smarta Binero och Surftown slopar bindningstider

This entry was posted in Webbhotell and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to InternetWorlds webbhotells test