En nallebutik som når hela EU

Presenteriet AB utökar nu med en nallebutik som når hela EU, GetaTeddy.com!
Ehandel med mjuka djur och nallar har blivit en viktig del i vår verksamhet och vi är därför extra stolta över att kunna erbjuda kunder i hela EU en engelskspråkig webbutik.

Vår första butik utanför Sverige var GetaTeddy.dk för Danmark som startades i november 2015. Responsen från de danska kunderna var över förväntan och därför känns det nu som ett naturligt steg att även lansera en butik på engelska. Vi kommer på så sätt nå ut till ännu fler länder inom EU och i förlängningen även utanför EU.

Nicklas på Presenteriet säger att EU är en attraktiv marknad som vi hoppas kommer fungera fint för oss. Att kunder i EU efterfrågar specifika mjuka djur eller nallar vet vi sedan tidigare då förfrågningar nått vår svenska butik, Nalleriet.se ända sedan starten 2010. Men det är ingen slump att lanseringen sker först nu, säger Nicklas. Känslan vi har är att det är först nu man som e-handelskonsument i EU börjar våga vidga sina vyer och handla från e-handel baserad i ett annat land. Dessutom, som de flesta handlare vet, står vi inför den mest hektiska försäljningstiden. ”Vi hoppas att julklappsletare i hela EU hittar till vår butik, och att de vill ha många mjuka klappar under granen i år”, skämtar Nicklas. ”Men skämt å sido så är våra förhoppningar att få en liknande respons på den här butiken som vi fick när vi lanserade den danska, även om det kan komma att bli en spännande utmaning att få marknadsföringen att fungera”.

Kolla gärna in Nalleriet.se, Getateddy.dk och Getateddy.com

This entry was posted in Ehandel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.