Buden på mina .se domännamn har ökat

onsdag, 20. maj 2009

I svallvågorna efter rekord försäljningen av spel.se för 190 000 euro så har jag fått ett rejält uppsving på bud på en del .se domännamn jag har.
Jag brukar få in ett par bud i månaden där någon ger ett skambud eller tror att jag ska ge bort ett domännamn till dem. Buden har gått genom Sedo men en del har kontaktat mig direkt genom både kontaktformulär och data från whois. Numera ser man vilka länder buden kommer från på Sedo och det senaste budet på en av domänamnen var från Rumänien av alla ställen. Det återstår att se om det skulle kunna dyka in ett bra bud för en gångs skull. Jag har några namn som jag vill ha in bud på men där är det riktigt segt har fått in 2 stackars bud på skam.se och aktie24.se som går ut i morgon bitti.

Tags: , , .

One Response to “Buden på mina .se domännamn har ökat”  1. Erik Stenman Says:

    Vet inte om du sålt aktie24.se och aktieprat.se ännu men om inte så kan du kontakta mig via min mail.