Agent interactive, rond tre

onsdag, 11. november 2009

Jag läste i på wn att Agent Interactive hade fått en ny ägare från den 1 november, där det även framgick att den nya ägaren garanterar utbetalningar från den 1 November. Det roliga är att konkursförvaltaren lovade att alla som fortsatte köra programmen skulle få betalt från konkurs dagen, som det ser ut nu så fanns det nog inte så mycket värde i dessa ord. Vi får se vad framtiden kommer att ge oss när det gäller Agent Interactive. Som första punkt på dagordningen så borde de skaffa ett klientmedelskonto som inte kan röras vid en konkurs om det nu är möjligt. Jag kommer att hålla mig avvaktande till detta bolag som jag har förlorat en del pengar på, dock inga astronomiska summor som en del affiliates förlorade men tillräckligt för att hålla mig avvaktande för att se hur allt utvecklar sig med annonsörerna som finns kvar och om de lyckas få in nya annonsörer.  Kommer de med en bra deal för annonsörerna så finns det förmodligen en hel del som hoppar på tåget.

2 Responses to “Agent interactive, rond tre”  1. Stefan Says:

    Hej Nicklas! Tråkigt att höra att du är en av de som drabbats av konkursen. Vet faktiskt inte hur de gjorde tidigare, men klientmedelskonto ser jag som en självklarhet. Hoppas att jag skall kunna få ditt förtroende i framtiden när jag väl fått allt på plats igen.  2. Nicklas Says:

    Jag kommer följa er framfart och håller tummarna för att det kommer bli ett lyckat projekt.