Adsense for domain vs. Sedo parking

måndag, 30. mars 2009

Jag håller på att utvärdera adsense for domain på ett par stycken domännamn jag har haft parkerade på Sedo.
Anledningen är att jag ska avvekla Sedo helt efter att de nergraderade mig från pro, jag har köpt en del domännamn genom dem men nu när de har ändrat kontaktperson för mig så det första denna gjorde var att nergradera statusen. Så det jag gör är att avvekla dem helt enkelt.

Tags: , .

4 Responses to “Adsense for domain vs. Sedo parking” 1. Björn Says:

  Är det stor skillnad på Pro och vanlig, skiljer på CPC eller? 2. Nicklas Says:

  Det skiljer nog en del, jag har inga exakta siffror på detta eftersom jag har kört detta ett rätt bra tag. Det intresanta ska bli om Adsense for domains är bättre då man slipper dela kakan med en tredje-part. 3. Christian Says:

  Återkom gärna med en rapport om skillnaderna! 4. Nicklas Says:

  Jag återkommer när det finns lite mer relevant data att presentera.